21.49

Sitter här och har lite långtråkigt..väntar på att Linnea ska ringa och tala om att hon kommit hem :) Väntar på att J ska ringa och tala om hur det blir med hämtningen, har jag tur så behöver jag inte åka och hämta honom i Orsa.. :) Men man ska väl inte hoppas på för mycket, jag antar att jag blir tvungen, men vad gör man inte för att få hem sin sambo? ;)

Jag hade ju kunnat göra lite nytta under tiden, rensa bland mina kläder t.e.x, nu ska jag verkligen göra en rensning på riktigt.. Inga "den här kommer jag säkert använda nångång..."! Det jag inte använder längre och är i gott skick kommer läggas upp på tradera, och det som inte blir sålt skickas till behövande! Förutom att jag kan tjäna lite extra pengar på det här och mår bra av att ge bort kläderna till såna som behlver dom bättre får jag dessutom mer plats i garderoben! Win-win situation alltså!

:D

Jag har på känn att den här helgen kommer bli super! Anledningen är främst att två stockholmskullor kommer hem, vilket kommer betyda fest. För första gången på väldigt länge känner jag mig taggad! Det här kan inte bli annat än bra! :) Med sig har de också en karl, ska bli intressant att se hur både han och Älvdalen tar mötet :p
Jag började förbereda J lite igårkväll, berättade att Janni träffat en kille o.s.v, visade lite kort på honom för att J skulle få en lite bättre bild av honom :p Vet inte riktigt hur jag ska tolka reaktionerna men de lät iaf så här :

- Oj, vilket långt hår!
- Ja, ja, man ska ju inte ha några förutfattade meningar..

Så..jag antar att åtminstone min hälft kommer att ge honom en chans? ;p



Påsklov!

Ja tänk om man fortfarande hade det så bra att man fick ha påsklov den här veckan! Icke! Jobb, jobb, jobb är det enda :p Börjar dagens pass om en timme ungefär, känner mig seg, sitter fortfarande i mjukisbyxorna, precis ätit frukost och skulle hellre sitta och leta födelsedagspresenter på internet åt min käre sambo än att gå till jobbet.. Men, men, pengarna rullar iaf in och det tackar jag inte nej till!

Helgen i Grövelsjön blev kortare än vi tänkt, både jag och J sov jättedåligt i husvagnen så efter påskmiddagen på lördagskvällen susade vi hemåt i skruttbilen. Så istället för att sitta på sjön och frysa i söndags så ordnade vi parmiddag tillsammans med Pärsa och Zandra..gott och trevligt!

Och i måndags bar det av till Leksand, Pernilla körde, jag, Jocke, Kurtan och Per blev runda under fötterna. Mycket skoj och det hela blev ju bara bättre av att Leksand vann med 9-1, utklassning! ;)

Nej, nu ska jag gå och ta på mig stripsbyxorna och borsta tänderna så jag inte skrämmer iväg några kunder :)

skitdag!

Jag har ju lovat mig själv att inte tänka så jävla mycket, skita i att analysera varje liten mikrodel av allting, inte fundera, inte grubbla, absolut inte gräva ner mig själv i alla jävla tankar! Men idag brister allt, varför? Jag önskar att jag kunde svara, men då måste det tänkas mer, och jag orkar inte.. Jag vill kunna leva i nuet, strunta i hur det kommer att kännas imorgon, nästa vecka, om två månader.. Just nu kännas det bra, bättre än på länge, det är åtminstonse vad jag tror att jag känner..

Ska bli skönt att gå till jobbet, hoppas på en stressig dag. Jag vill känna att jag sliter, så jag kan fokusera på nåt annat.. Ta det lugnt kan jag göra i helgen, Grövelsjön imorgon, till söndag.

.....

Tisdagkväll, sitter här framför datorn och väntar på att mitt hår ska torka, ingen lust att lägga mig med blött hår och vakna upp imorgon med ett skatbo på huvudet, iofs ser det nästan ut som ett i vilket fall som helst, men man kan ju försöka..

J ligger och snarkar i sängen, han har sovit sen åtta, kul kul för mig som planerat myskväll åt oss med fruktsallad och prison break :p jag får helt enkelt äta mina små physillis själv och strunta i tv:n för det blir grin här hemma om jag skulle se på ett avsnitt själv :)

Mys har vi haft mycket av i helgen, lugnt och skönt, utan alkohol ;p Förutom två öl vi delade på i lördags till melodifestivalen och revbensspjäll :) I söndags hade vi heldag tillsammans, jag var ledig för en gångs skull så vi passade på att ut och åka lite skoter, långtur, ända till loka-rakan ;p Bara jag och J, och ett paket korv..grillning i vintersolen är inte fel!

Nej nu ska jag göra lite nytta här hemma :)


Physillis, mums! :D

Ändrade planer

Hade planerat att sola idag, och äta lunch med mamma, städa lite, ta det rätt lugnt fram till tre då jag skulle börja jobba..men icke! Ylva har halkat ute på gården och haltar nu..så nu måste jag börja tolv istället.. Lite tråkigt, men det blir ju mer pengar så jag försöker se det från den positiva sidan..

Imorgon hoppas jag på att få min lediga dag ändå, isåfall bär det av till Falun/Borlänge.. Audin är besiktad och klar och redo att tas med ut på äventyr ;p Ska hälsa på systra mi och köpa lite blommor på plantagen tänkte jag, har också små planer på att åka över Bingsjö hem och hälsa på pappa..men vi får se om jag orkar och om jag ska ha med mig Pernilla hem..

Fredag, lördag är det jobb..söndag tänkte jag nog försöka vara hemma...

Alias

Glömde ju berätta om min helg, i fredags var jag ledig..åkte ner till Mora, träffade Frida, lunchade och hade allmänt trevligt..! Tiden då vi två bodde tillsammans på Tuvan är en av de bästa! Snickersglass och hyrfilm från Statoil, och pizza på Merals :p Så fort det blev för tråkigt att plugga och man helt enkelt bara ville prata lite fanns hon i rummet bredvid, det var bara att mysa ner i soffan! I miss it!

Blev lite shopping också, två par nya skor, lite grejer till lägenheten, nya nagellack och en kofta!

Kvällen avslutades med hockey, sista matchen hemma..

I lördags var det jobb hela dagen.. Pernilla skjutsade hem mig när jag slutat, jag duschade och bytte och och sen kom den äldre Samuelsson, Putte, och hämtade mig..skjutsade upp mig till Ida på 50-årskalas, jätte roligt! :) Där i köket satt Ida, Petter, Jessika, Pernilla och Martin.. Höjdpunkten på kvällen var absolut Alias, ett spel som Ida var totalt sämst på, vi skyller på att hon hade druckit sen 12 på dagen ;p Många skratt från alla, och lika många arga ord från Martin som var Idas lagkamrat :p Sen blev det Café, karaokekväll..jag gick hem i tid, innan jag hann skämma ut mig, som vissa andra ;)

Söndag var det att gå upp tidigt, Sälen nästa.. :/

Nu ska jag göra mat, men vad?

Uttråkad!

Jag har världens tråkigaste måndag, jag sitter framför datorn i pjamas och googlar på massa saker, varför? För att jag helt enkelt inte kommer på något roligare! Vädret är sämsta tänkbara, regn! Mora Tidningen är redan läst, har läst typ alla bloggar som finns, kollat på bilar på blocket, kollat på sängramar på blocket/ikea/alla möjliga svindyra ställen, slängt i en tvättmaskin och bäddat sängen..nu då? Vad ska jag göra?! Jag skulle kunna gå till Ripvägen, trotsa regnet..men då måste jag trotsa regnet en gång till sen för att komma tillbaka hit och hänga upp tvätten och sen ytterligare en gång för att gå till jobbet..och det vill jag inte! Kan inte ta nån bil heller, för 740in har strejkat (jag är inte förvånad, SKROT!) och v70in är inte påställd.. Igår var vi ute och åkte lite iaf, för att ladda i batteriet..och nu står prälan har nere på parkeringen :D

Åh jag dör av uttråkning! Ännu tråkigare blir det när jag tänker på att jag måste göra mat..vad ska jag göra för något idag? Vad kostar det att ha en personlig kock anställd?

Nåt som är roligt är iaf att en tid är bokad hos Pernilla på skolan nu, 31 mars blir jag brunett..eller iaf något åt det hållet..

Boka biljetter ska jag göra också..hockeybiljetter :p Haha, nu drar kvalserien igång och jag har inte varit på en enda match den här säsongen så nu är det väl dags.. Det bästa vore ju en match mot Mora eller Brynäs..men vi får väl se..

Nu är jag trött på datorn, hoppar in i duschen..och sen är förhoppningsvis tvätten klar..

image10
Jag har saknat dig hela vintern!

Mätt och belåten

Den här dagen har hittills varit toppen! Vaknade som vanligt vid 8, började dagen med grötfrukost :) Vid halv 11 kom mamma och hämtade mig..åkte upp till Rot, kikade på Nya returen, hittade fem kaffekoppar med tillhörande fat, jag är väldigt nöjd! Sen blev det Domus (jag vägrar inse att de bytt namn), köpte en massa mat och en blomma, Fredskalla heter den tydligen och jag ska göra mitt bästa för att få den att trivas här..blommor och jag brukar inte gå speciellt bra ihop ;p Vi avslutade våran lilla tur på biblioteket där vi letade efter böcker som kan hjälpa till vid inskolning på dagis..Fanny och Lova står i kö nu så det är väl bara att hoppas att de kommer in snart så mamma kan göra nåt annat än att underhålla de två drygskåpen hela dagarna :)

Nu sitter jag här, har precis ätit lunch, specialcrêpes..d.v.s plättar med räkstuvning, gott var det och nöjd är jag eftersom jag lyckades fixa det alldeles själv :)

Vinn en klocka!

En klocka från Tritoni skulle inte vara helt fel, jag har fastnat speciellt för modellen "White Delight".. Här kan man tävla!

image1488

Helgen..

Ja nu har ytterligare en helg sprungit iväg, helt sjukt hur fort tiden går!

I fredags var jag hemma hos M.H och hjälpte till med städning och packning av kött, inte världens roligaste grej men jag fick iaf lite köttfärs så jag kan variera min kost lite :) I dagsläget blir det mest tortellini :p
På kvällen gjorde jag och J tacos och drack lite gott till det, mysmiddag..sen blev det hockey, Älvdalens A-lag, det är grejer det ;)

I lördags var det som vanligt jobb, hur mycket folk som helst, vasaloppstider och stugbyten bidrog till det antar jag.. Efter att jag slutat, hem och duscha, sen hem till Marja, kollade på melodi. med systrarna Jansson + mamma Jansson + Sanna, trevligt, trevligt med varma mackor och my lovely Janni! I miss you so much! Kvällen avslutade med en promenad hem i snövädret, jag var på så bra humör att t.om. det var mysigt :p

Igår var min första lediga söndag på mycket länge, trots det gick jag upp ganska tidigt, halv 8.. Drog på mig skoterkläder, bredde mackor, gjorde varm oboy och packade ryggsäcken.. Tittade på vasalopsstarten, mäktigt det måste vara att se det på riktigt, helt sjukt mycket folk! Efter det var det bara att sätta sig på skotern och åka mot Evertsberg, vi blev ett riktigt stort gäng med över 10 skotrar! Kom hem på eftermiddagen och tog en liten tupplur, sen blev det mat på Östängs med fam. Backlund :)

Så har min helg sett ut, jätte skön! Bara tråkigt att jag inte lyckats få se Maja nåt nu när hon varit hemma, vi är ju för sjutton grannar och ändå har vi inte hittat någon tid att träffas! Skandal!

Nu ska jag hänga tvätt och sen blir det nog en promenix hem till mamma, superväder idag!