jobb, jobb, jobb

Jobbade några timmar extra i måndags, idag började jag tidigare och imorgon ska jag sluta senare än vad schemat säger..men jag ska väl inte klaga, alla pengar är välkomna pengar! På fredag är jag ledig från Östängs, men då har jag tagit på mig att hjälpa M.H med städningen så jag blir antagligen där hela dagen : / Lördag blir det också jobb hela dagen, men på söndag ska jag äntligen få vara lite ledig, och då blir det nog skoteråkning :)

Nu ska jag duscha av mig lite stripslukt och sen blir det Grey´s Anatomy med Pernilla! Vore gott med lite popcorn till men nåt sånt snaskeri blir det inte idag, jag har nämligen lyckats gå mina 10 000 steg idag och tänker inte förstöra det med några godsaker nu :p


 
 

Lön!

Jag har mer pengar på konton än någonsin ;) En liten del kommer gå åt till räkningar, en liten del ska sparas till eventuell restskatt och kanske en bil :) Det som återstår kommer ändå vara mycket mycket mer än det jag är van vid att leva på, fantastiskt! Jag älskar att jobba :D

På tal om jobb så blir det några timmar extra idag också, istället för 15-19 jobbar jag 12-18, synd bara att det är fint väder, fast jag hinner nog med en promenad iaf..

Lördagmorgon!

Varit vaken en timme redan! J har åkt på skotertur och väckte mig innan han åkte, drygt då, men skönt att vara uppe nu! Sitter och väntar på att Linnea och Pernilla ska vakna, får väl se om jag hinner med nån solning innan jag börjar jobba kl. 12...

Nu ska jag iaf äta frukost och ta en snabbdusch!

Torsdag

Seg dag, gick upp tidigt för att hinna med lite städning här hemma, men det har inte blivit så mycket gjort, har bara diskat..finns hur mycket som helst att plocka undan + att det behövs dammsugas, men jag orkar inte! Funderar på att skriva en kärleksfull lapp till J där jag ber honom göra fint tills jag kommer hem ikväll :)

Snart dags för jobb igen, blir en kort dag..bara 3 timmar..hade hellre börjat vid 11 och slutat 14, men eftersom jag ska lära mig stå i grillen så får jag ta eftermiddagspass :p

Efter jobbet blir det väl hem och byta om och sen raka vägen till Wäsa, känner jag mig och min kära rätt är vi skapligt hungriga när klockan närmar sig halv åtta :) Hoppas på att Linnea är där? Hem till Bynn kommer hon iaf, I like it! Helt sjukt vad tom och tyst den här hålan är utan er allihop!

trött!

Sitter och slöar, har precis kommit hem, slutade kl. 18, handlade och hjälpte J med bilen, jag bidrog inte med så mycket annat än att lysa ner i motorn, men ändå, vad skulle han göra utan mig? ;)

Har varit hem till mamma också, hämtat ett par byxor som kommit från Laredoute, haremsbyxor.. Kan inte bestämma mig om jag hatar eller älskar dom, ovant med en ny modell, fulsnygga men så sköna! Vi får helt enkelt se hur det blir! Ska försöka bestämma mig den här veckan iaf :)

harem

så här ser byxorna ut :)



jobbdags!

Nu snart är det dags för mig att knata iväg mot Östängs, har ingen jättelust men det blir väl bra när jag väl kommer dit och sätter igång, tiden går iaf fort där, speciellt när det är mycket folk!

Sitter och pysslar med bloggen, försöker få till det snyggt och bra men det går inge vidare :/ jag ger upp för idag och fortsätter imorgon istället!



för att muntra upp mig lite lägger jag in en av världens roligaste bilder :)

Tisdag

Jag är duktig och har redan lyckats masa mig upp ur sängen, har hunnit duscha också, stort av mig som egentligen kunde sovit fram till tio.. Jag börjar nämligen inte förrän 12 idag, men jobbar då ända till 18 :/ Smällar man får ta för att pengarna ska rulla in..

På tal om pengar så ser jag framemot måndag då lönen från Falks kommer, inte dåligt, en hel månads slit! 160 timmar :)

Nu ska jag springa ner i källaren med en omgång tvätt och ta upp Mora Tidningen, sen blir det långfrukost i min ensamhet :)

Första inlägget!

Nu startar det, mitt bloggande!

Igår kväll pysslade jag och J ihop bredbandet och nu funkar det :) Ännu bättre blir det när vi köpt en längre nätverkskabel, i dagsläget är vi tvungna att ha datorn mitt vardags-/sovrummet eftersom kabeln från telefonjacket i hallen inte räcker längre ;p