Hjälp?

Jag går snart sönder, av stress och framförallt oro! J har legat på akuten sen i lördags..febern pendlar upp och ner.. Imorse hade han ingen feber alls och det kändes som att antibiotikan äntligen gjorde sitt, men nu kryper febern sakta uppåt igen och slutar förmodligen på 39-40 grader igen.. Det jobbigaste är väl att man inte kan göra nåt, och de som kan göra nåt gör inget! Akutpersonalen i Mora är ingen höjdare.. Antibiotikan ska han få via dropp var 8:e timme, idag blev det 2 timmar försenat! Jag vill bara ta med honom hem!

Back on track

Nu är flytten klar, både av oss och av bredbandet..så äntligen kan jag använda internet igen, tjoho!

Allt är bra, förutom Joakims tumme som numer består av ett jättegips! Men så blir det tydligen när böjsenan och flera nerver är avskurna.. Bara att hoppas att rörligheten och känseln kommer tillbaka.. Under tiden får jag acceptera min nya roll som hans vänsterhand.. Det har visat sig att mycket, för att inte säga det mesta är svårt att göra med bara en hand och då är det jag som får hoppa in och hjälpa till :)

.

Jag har väntat i ungefär en kvart på att spisen ska bli varm så jag kan steka min pyttipanna.. Jag upptäckte nu att jag glömt skruva på plattan..

Kan det betyda något?

Jag drömde precis att självaste Prins Carl Philip kom in på Östängs, han ville ha en grillad i bröd..hans livvakt skulle ha en grillad i baguette.. Trots att de flera gånger berättade för mig att de var på resa genom Sverige frågade jag lika många gånger om de var ute och åkte med Hurtigrutten, jag gjorde det dessutom på norska..

Det här måste ju vara en sanndröm! Jag kommer få träffa prinsen idag!

1 sep!

Redan första september! Tiden bara flyger iväg!

Idag är jag ledig och har precis ätit..börjat packa ihop grejer i lådor, har faktiskt rensat ett helt skåp nu! Känner mig riktigt duktig som fixar och donar, längtar in i nya lägenheten så att vi kan göra allt fint och sen slippa tänka på nerpackning, uppackning, ihopsättning av nya möbler och särtagning av gamla!

Helgen har mest bestått av jobb, fre-lör-sön :/ Men har hunnit mysa riktigt på kvällarna istället.. I fredags var jag och J på hotellet och åt plankstek, mycket trevlig och GOTT! I lördags hade vi parmys med Pernilla och Martin, lite ost och kex och mycket vin ;p Efter det blev det Café, enda positiva där var väl mackorna ;p

Nästa vecka blir det en minitripp till Sthlm! Hoppas på att jag ska hinna träffa Er där nere! :D