det här med pengar

min ekonomi är inte vad den borde vara, fet..borde den vara, men den är väldigt tunn, speciellt den här månaden. Det blir lätt så när jag jobbar lite och roar mig mycket..

så, om det är nån som har antingen några tusen kr över att skänka mig, eller, roligt välbetalt jobb, så hör av er!

(extra pissigt att jag glömde bort en auktion på tradera, en kjol från monki, den gick för 60 kr, alltså ca 240 kr billigare än i affär, PISS)

för att muntra upp mig själv lite ska jag nu följa med min sambo på 22 årskalas, där bjuds det på smörgåstårta, BJUDS! gratis ÄR gott, eller nej, GODAST!

Soliga dagar!

Missade finvädret som var här hemma i helgen, eftersom jag höll till i storstan.. men lika glad är jag ändå, för jag hade en mycket trevlig helg tillsammans med mycket trevliga vänner.. Lite fattigare, men rikare på kärlek..eller nå :p

Idag är det iaf toppväder, nu är våren här, med SOLSKEN och PISSIMYROR! As we say in mumindalen!

trams

Ni vet när man var liten så behövde man aldrig packa själv när man skulle nånstans? Och om man packade själv så blev innehållet synat innan man åkte..så man inte glömt nåt.. Just nu vill jag ha tillbaks den tiden, mamma, kom hit och hjälp mig packa! Haha, jag ska vara borta två nätter, och ska försöka få med mig så lite grejer som möjligt, men jag får ju inte glömma något :p Största problemet just nu är jackan..jag önskar mig, och hoppas, på vårväder i sthlm? snön som kom har väl försvunnit?

får se hur det här blir, blixtpackning imorgonbitti antar jag.. känner jag mig själv rätt kommer jag ägna mig köttfärspajen och godiset jag har laddat upp med! jag har ensamtjejkväll, mannen är på hockey i leksand! jag får nöja mig med att titta via tvn :/

Stockholm

Nu är biljetten bokad och 12.16 rullar jag inte på Sthlm C, underbart!

Att prioritera

Mars månad kommer härmed bestå av nudlar och ett totalt shoppingförbud, iaf om jag ska kunna köpa en sakko säck, eller bean bag som de så fint kallas i landet over there!

Ska bara klura ut var jag ska få plats med den, slänga ut köksbordet kanske?


helgen

mycket trevlig helg, men det kan inte bli något annat är sthlmkullorna är hemma! har hunnit med ett stallbesök, skoteråkning, en tur till mora och wasa, älvdalens hetaste uteställe, café, har också hunnits med!

nu väntar jobb, jag och emelie som har hand om stängningen nu när cheferna åkt till fjälls..får väl se hur det går, full koll på oss båda!



Innan Wasa, när minnet fortfarande är på topp ;)