Maja!

En av mina vänner har gjort något helt otroligt! Något jag alltid kommer att beundra henne för, och jag är stolt över att få vara hennes vän! I fyra månader har hon bott i Afrika, och det har inte varit någon semesterresa! Maja har bott på ett barnhem där och hjälpt till i en skola, och hon har under sin tid där lyckats göra livet för många lite lättare! Bland annat så har hon samlat in pengar till sjukförsäkringar..

Det går inte att beskriva med ord, jag vet inte vad jag ska säga..jag tycker bara att DU ÄR HELT FANTASTISK MAJA! Och jag längtar så mycket efter dig! Jag grinar när jag tänker på att du snart är hemma :p Jag längtar så mycket efter att få höra ALLT! Jag kommer aldrig tröttna på att lyssna på dig! :) Du har verkligen visat hur stark som person du är, och jag tycker att du är någon man absolut ska se upp till!





Ledig dag? :p

Idag är jag ledig från jobbet, inte från resten av mitt liv :p Hunnit med att tvätta tre maskiner, dammsugit hela lägenheten, gjort ischoklad och mintkola hemma hos mamma tillsammans med två små systrar..dessutom har jag stillat mitt dåliga samvete genom att ringa till farmor o farfar..farmor låg fortfarande kvar i Falun, men farfar lät glad över att jag ringde iaf ;p
Nu ska jag gå och handla lite, kylskåpet gapar tomt.. sen blir det middag lagom tills Joakim kommer hem från Uppsala..

Grattis till Malin och Stefan som fått en liten Oscar..mitt första lilla kusinbarn! :)

Jag vann! :D

Haha, ett presentkort på 500 kr är mitt :) http://www.stilimora.nu/!

Blir till att försöka hinna ner till Mora en förmiddag då kanske och hämta ut det :D

:)

Sitter just nu i Linneas kök, strax på väg till tunnelbana, får se om jag åker in till stan eller till Farsta till nåt shppingcenter som tydligen ska vara bra :) Kanske ska försöka att hinna med bägge :)

Sthlm!

Ja, imorgon eftermiddag sätter jag mig på ett tåg neröver för att spendera min helg i Stockholmas med mina bästa! Ska försöka komma igång lite med julklappsshoppingen också, antar att det mest kommer bli godbitar till mig själv ;)

Jag vill åka NU!