Härligt väder och en äcklig dusch

När det är sånt här väder känns det surt att jobba..men imorgon börjar jag inte förrän 16 så jag håller alla tummar för att det är toppenväder då också!  Har iaf varit ute på en liten promenad idag, till Domus och vände :p Köpte en virknål och engångsplasthandskar... Ikväll efter jobbet har jag två projket:

* Tvätta v70in, nu är sommarfälgarna på och den ska bli ren och fin :)
* Göra rent i golvbrunnen i duschen, äckligt och tråkigt men så välbehövligt eftersom det i dagsläget är som att stå i en sjö och duscha..vattnen rinner inte undan!

Nu ska jag springa ner i källaren och ta ut badrumsmattan ur tvättmaskinen, sen blir det att gå bort mot östängs..


 Förresten..Emma? Tog vi någon semesterförsäkring eller hur blev det med det där? :)


Magaluf!

Nu är i stort sett allt klart, förutom själva bokningen ;p Sista veckan i maj drar jag återigen till Mallorca, den här gången blir det dock mer party än sist..
Då - familjevänliga Alcudia
Nu - Magaluf på ett young selection hotell med störande barliv ;)

Taggad till tusen, sitter och kollar på härliga semesterkläder :D

Sälen

Ikväll är det fest ;)

Högskola?

Skit. Har ägnat den senaste timmen åt att leta intressanta högskoleutbildningar..var precis på att klicka på sista knappen för att skicka in anmälan när J ringer..vi pratar i en kvart ungefär och under den kvarten går jag från datorn.. Nu när jag kommer tillbaka har jag blivit utloggad pga inaktivitet..okej, fine tänker jag och loggar in igen för att slutföra anmäla.. BORTA! De har tagit bort varenda utbildning som jag lagt till..så nu har jag tappat orken och lusten totalt..jag vill inte längre gå på högskola.

När kommer våren?

"Det enda som fattades i deras vintriga 50talsfilm var det vintriga" citat från Maja, om det är nåt som absolut inte fattas här hemma just nu, så är det vinter..


Här syns också lilla avspärrningen :)
image14



Vinter, vinter, vinter!

image15



Det var alltså här hela gräsmattan töat fram i söndags, nu är det täckt med skitsnö igen :/

image16



Som sagt, är det nåt som inte fattas här så är det snö..däremot fattas det massa härliga vårdagar, dagar då jag kan få använda mina solglasögon, dagar då jag inte måste använda vinterjackan, halsduk OCH mina fula vinterstövlar för att inte frysa ihjäl! Jag vill ha sol, vår och värme!

avspärrad

Älvdalen har förvandlats till Hollywood och man har spärrat av vägen från rondellen till Preem, det betyder alltså att jag sitter mitt mellan avspärrningarna, i händelsernas centrum :p

Vad som händer är att lillebror-pistvakt ska göra en B-film, här i bynn, och därför så håller man på att snölägga vägen vid kyrkan..varför? Jag vet inte, jag vet bara att det betyder att jag inte kan ta bilen..jag kommer liksom inte ut, och kommer inte jag ut kommer heller ingen in, typ postbilen..jag kommer inte få min post förrän på fredag, lite surt eftersom jag vunnit två saker på tradera som jag vill ha hit idag. inte på fredag. Inte heller J kommer kunna parkera bilen på våran gård när han kommer från jobbet..var han ska ställa den är det däremot ingen som kommit på :p Det hade ju gått att ställa den varsomhelst, på vändplan här bakom vid lokstallet, eller uppe vid Preem, men han måste ha motorvärmaren i för att överhuvudtaget få 740in att starta! :p Och det kryllar inte direkt av eluttag här..men, men :)

Om ni vill se vad de pysslar med kan ni ju kolla
HÄR..

Jag vägrar tro att det är sant.

Idag är det den 7:e april. Det betyder att våren egentligen skulle vara här. Vi kom hem från Grövelsjön igår och det var alldeles härligt vårigt här hemma när vi klev ur bilen, det var vårvarmt, och snön på gräsmattan nere i Trätan var borta! Ja, jippi, glädjerop, Ronjas vårskrik! Imorse när jag vaknade kikade jag bort mot fönstret..persiennen var neddragen men uppvinklad, det såg oroväckande grått ut.. Jag masar mig upp ur sängen, ut i köket, och vad möts jag av?! Kräksnö!!! Det snöar värre än någonsin! Jag hatar det, hatar, hatar, HATAR! Jag vill inte ha mer snö!!!!!


...

Nu är det snart dags att gå till jobbet..smälldrygt! Men, men..sista dagen nu innan helgledigheten så det är väl bara att kämpa på..

Har inte packat klart riktigt än heller, J kommer att döda mig när ahn upptäcker att jag måste göra det också inna jag är klar..hade nämligen lovat att vi skulle åka så fort jag duschat av mig äckellukten.. :p


Födelsedagsfirande

Igår fyllde mig kära sambo år, 24 hela år har han blivit nu..30-års krisen börjar allvarligt smyga sig på, han klagar över att han blivit gammal o.s.v..

Det skulle ju såklart firas, med en middag som han fått bestämma..förrätten skippades helt, huvudrätt blev spaghetti och min specialitet; "carbonara"..efterrätt, och här började jag faktiskt undra om det var 24 eller 64 han fyllde, päronhalvor med polkagrisgrädde.. (??) Var det det godaste han kunde komma på? :) Ja, ja, vi lyxkade iaf till det lite med champange och sådär och det blev en mysig kväll :D

Ikväll efter att jag slutat åker vi till fjälls, jag har beställt soligt väder hela helgen så när jag kommer tillbaka på söndag är jag härligt vårfräsch! Önsketänkande. Förmodligen kommer jag vara lika blek, + finnig eftersom tvättmöjligheterna inte är på topp där..

Nu är det frukostdags för mig!

Nu är det gjort!

Halv sju igårmorse åkte jag och Pernilla ner till Falun, halv tio satte hon igång med typ tusen slingpaket i olika färger, resultatet? Jag är brunhårig, ljusbrun typ, och jag trivs faktiskt! Trots att min pojkvän hatar det, han har inte ens lyckats ljuga ur sig ett "va fint det blev" istället är han tyst, det enda han har sagt är "det är så ovant att titta på dig" och "det såg liksom..fylligare..ut när det var blond" What?! Fylligare?! Ursäkta mig, men VAR någonstans fanns ett enda litet fylligt strå på mitt huvud? ;p Ja, ja..han får plågas med min nya hårfärg för den stannar ett tag! Bilder kommer en annan dag, idag är det skitigt, och jag har precis kommit upp ur sängen :p

Förövrigt har helgen varit toppen! I fredags fick jag träffa mina efterlängtade kullor! Och i lördags blev det bastuflotte, förfest och Linnea, massa misslyckade försök att hitta chaufför till Mora, en sväng ner på café/till krille där jag och Linnea åt och körde grymma moves på dansgolvet (?) ;P Sen rasade kvällen och jag och P gick hem, slutade med att jag, hon, J och MM kurade ihop oss tillsammans i sängen vid halv sex.. :p
Söndagen, inte så farligt bakis men rätt sliten.. Jag och Pernilla käkade thai hos Linnea, och vad kan jag säga? Är det nåt jag saknar så är det de där dagarna, dagarna då vi bara softar och har så grymt roligt! I love you!
Sen åkte jag och P och köpte chips och godis, och hårfärg åt J..P klippte och färgade honom samtidigt som vi kollade på en dålig film och svullade oss i massa onyttigheter..