På en sekund

Igår var världens bästa dag..ett tag..

Den började med en fika på kaffestugan, liten klassträff som bestod av mig, Annika och Sommar.. Mycket trevligt med gymnasieminnen och uppdateringar av nuvarande liv och framtidsplaner!

Sen mötte jag upp Frida, blev en kycklingsallad nere på kajen, proppmätta rullade vi upp på gågatan och jag fixade studentpresent till Pernilla och fyndade lite på rean..

Sen, ett telefonsamtal och dagen var inte världens bästa längre.. Det känns förjävligt att sånt här händer någon som finns nära, och jag klarar inte ens av att tänka på hur illa det kunde ha gått! Var och tittade på bilen igår och det är ett under att Micke och Pontus klarat sig utan en skråma! Det enda man kan göra nu är att hoppas på det bästa för Pattes del också.. :/

Sex & the city

Yes, nu har även jag sett den.. Inte lika glammigt som på premiärerna med klänningar och högklackat, men det hade man väl kanske inte väntat sig i Mora? Rolig var den iaf, och sorglig, tjejfilm! ;)

Nu blir det en kopp te.

Midsommar

Kom hem från Bingsjö för en stund sen, mycket trevligt där.. Så lugnt och skönt, man behöver inte bry sig om nåt, bara vara! Gårdagen bestod av god mat, kubbspel, guitar hero och rosévin med pappa ;) Bra midsommarafton alltså! Ikväll blir det fest? Mjo, lite iaf.. Jobb imorgon :S


haaat

vatten. jag hatar vatten! den här dagen började helt okej..jag kände mig faktiskt städsugen (!) så jag började dammsuga och t.om. torka golven, skit bra! Ända tills jag lyckades spilla ur hela skurhinken över köksgolvet (inklusive köksmattan som jag inte tagit bort) fuck, fuck, fuck..men vadå, inte ska väl en liten grej få förstöra min dag tänkte jag och gick ner i källaren för att hänga tvätt.. FUCK FUCK FUCK, tvättmaskinsjäveln har låst sig och inte tömt ur vattnet. Ett under att jag inte började grina. Istället leker jag fastighetsskötare och försöker fixa problemet..det hela slutar med att jag våldar upp luckan, sliter ur min tvätt (som består av dyvåta handdukar och morgonrock = tungt) och tittar på när vattnet forsar över källargolvet. As. Ringer den riktiga fastighetsskötaren som får komma och fixa. Jag lagar mat och byter om och ska nu gå, observera GÅ till jobbet. Gissa? Spöregn! JIPPIE. I love my life, I love water!


Buhu, jag vill bara lägga mig igen.

p.s

linnea, jag har också kort, tunt och slitet hår och inga pengar att göra det långt, tjockt och glänsande för.

pust

jag har precis skurat badrummet, det ni! nu har jag bara hallen, köket och vårat härliga allrum (typ data-, sov-, tvrum..) kvar. inte så kul, speciellt med tanke på vädret.. solen skiner! fantastiskt, på en ledig dag! :D så jag funderar på att skippa städningen och hjälpa elin att måla vindskivor istället..och nej, jag vet inte exakt vad vindskivor är :p

som alla andra

jag skulle tippa på att största delen av sveriges befolkning sitter framför tvn med öl och chips just nu, fotboll! jag ska inte vara sämre jag, möjligtvis på öl och chipsfronten.. men fotbollen ska det tittas på!

på väg hem till marja strax nu, ja förlåt, jag har missat avspark ;p där finns iaf de bästa, gud va jag längtar efter er!

Väder

Det varma sommarvädret verkar ha blåst bort och nu småregnar det..inte mig emot som ska jobba...då får det regna hur mycket det vill! Imorgon är jag nog däremot ledig, tänkte åka ner till Falun och titta på Pullirullan som tar studenten :) Då skulle det ju inte sitta helt fel med soool.. regnar det kan ni skylla på mig, jag har dödat spindlar idag, två stycken, det borde alltså bli spöregn. Eller förresten, skyll på spindlarna, självmordsbenägna som springer på MITT badrumsgolv.

Åter till verkligheten

Helt sjukt hur fantastiskt bra det kändes att vara borta ett tag, skit samma att det regnade halva veckan för jag mår så bra när jag inte behöver vara här hemma! Allt kändes underbart och nu när vi kommit hem så känns allt...bara precis som vanligt..trist och tråkigt och jag är sur och grinig..nej, det börjar bli dags för ett miljöombyte! Vart det bär av vet jag inte? Sthlm? Eller så tar jag mitt pick och pack någon helt annanstans..

Eller så kan jag ju kanske stanna kvar här hemma och servera glass till alla jävla människor som får var ute och njuta av solen som lyser.