Snaaart!

Om 3 dygn sitter jag på ett plan på väg till mallorca, magaluf!

Ledig dag!

Hade tänkt utnyttja dagen till max, skulle börja med en morgonpromenad tillsammans med Pullan..vi bangade pga av trötthet :p Och sen dess har jag tillbringat största tiden vid datorn..men undantag för frukosten.. men nu, NU ska jag sätta igång att göra nåt bra av dagen.. ska städa lägenheten och sen blir det hämtning på dagis.. Efter det köper vi nog glass och åker och överraskar mormor.. Ikväll blir det förmodligen wäsa..och lite kikning i taxfree-katalogen? ;) Idag är det 8 dagar kvar tills vi åker! Börjar bli lite nervös men framförallt ska det bli så skönt att komma iväg :D

Nu ska jag använda internet till något vettigt..tre ambulanser har åkt förbi på kort tid och jag vill veta vad som hänt, kanske står det någonstans? Sen..sen ska jag börja städa..kanske :)

Tips för dåliga dagar

Jag har kommit på det bästa sättet att muntra upp sig de där dåliga dagarna när allting går fel.. 0771 - 416 416, arbetsförmedlingens kundservice! Helt underbara människor med underbara dialekter, det är tredje gången jag ringer dit idag..de två tidigare gångerna har jag pratat med mumintroll och alla som känner mig vet ju att de är mina favoriter ;) Idag har jag inte lika stor tur..hamnade hos en norrbottning men oj vilken trevlig sådan! Vi pratade på om viktiga saker som fack och a-kassa men också om helt sjukt oviktiga, som körslaget :p Vilka körer som varit bäst osv...

Ja, nu är iaf jag på gott humör, t.om. så gott att jag ska snabbstäda lite innan jag åker till jobbet :D

Vad äter ni?

Jag är trött och hungrig och har noll lust att laga mat. Det har jag iofs alltid nu..det är så tråkigt!

Vad gör ni för mat? I need some inspiration! :D

Krasslig


Sitter här med en sprängande huvudvärk och en hals som inte tillåter varken mat eller dryck. Allt gör så ont, jag kan inte ens tänka..

Tur att jag är ledig idag i vilket fall som helst, för jag har inte råd att ligga hemma och vara sjuk..så idag får alvedon och c-vitamin agera mat.

nu ska jag sova.