Sportlov!

ja, tänk om man hade haft det så bra! nej, inge sportlov för min del, jobb hela veckan..idag börjar jag dock inte förrän 15.00 och har därför hunnit med lite annat på förmiddagen, ett bseök på apoteket och ett besök hos mormor.. Lite kaffe och smörgåsar är aldrig fel, men det bästa av allt är mys med Oskar, underbart söt!

Ikväll blir det tacos och kanske lite film (?) med min käre pojkvän och min syster Elin J, det blir mycket trevligt.

Helgen är också ledig och då är det inplanerat en utgång i Mora! Tjoho :) Kan inte bli annat än BRA med det sällskapet jag ska få ha med mig!

Förövrigt önskar jag lycka till till Victoria och Daniel, vilken grej va, förlovning efter sisådär 10 år tillsammans ;)

Vasalopp!

Ledig dag idag, skönt..behöver uppladdning inför helgen som förmodligen kommer bli den värsta på länge! Sportlov + att vasaloppsveckan dragit igång = sjukt mycket hungriga personer!

Ska slänga i en tvättmaskin, och skotta fram bilen, sen blir det kanske en tur till Mora med mamma? Eller vad säger du? Snöar det för mycket? Hör av dig :D

Och Janni, TACK! Du förgyllde hela min dag igår!

.

Skapligt mör i kroppen idag efter boxningspasset igår!

Till helgen blir det Grövelsjön, skönt! Bara mys hela helgen, liten skotertur är planerad på lördag..över fjället, med lite korvgrillning, det blir bra!

På söndag är det tårtdags, min lillfis fyller fyra år!

...

Helt slut efter en dag på jobbet! En massage hade inte varit fel, så på måndag ska jag komma mig för och ringa till sportkullan och få en tid :D

Nu blir det melodifestival och vin med min bästa J!